Advertising (SEA + Social ADS)

Advertising (SEA + Social ADS)

SEA - search engine advertising

Haal meer uit je Ads-budget met zoekmachine adverteren.

Inzicht groeit! De kracht van online marketing is dat al je activiteiten meetbaar zijn. Dit kunnen wij voor je regelen door het inzetten van o.a. Google Analytics en/of Google Tag Manager. Hiermee krijg je de resultaten van jouw activiteiten inzichtelijk, kan je makkelijk je ROI berekenen, kan je het gedrag van je bezoeker analyseren en weet je precies waar je je marketingactiviteiten moet bijsturen. Vooral het laatste bespaart je een hoop onnodige kosten.

Juist door het optimaliseren van je online marketing activiteiten kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijke omzet groeit en je de online investeringen dubbel en dwars terug verdiend!
Laat je verrassen door nieuwe inzichten en zorg dat jouw website meetbaar wordt!

Onze specialisten zijn officieel gecertificeerd voor Google Analytics en Google Tag Manager. Je kan erop vertrouwen dat de beschikbare kennis op het hoogste niveau is, waardoor jouw metingen betrouwbaar zijn! 

GTM-Certified-Partner-Badge
badge_web_500x500_Analytics_CertifiedPartner-1

Social ADS

Jouw doelgroep bevindt zich niet alleen binnen de zoekmachines, maar zijn vaak ook actief op verschillende social kanalen. Tijdens onze data analyse kijken wij waar de doelgroep zich bevindt en met welk budget jij het meeste resultaat kan behalen. 

Facebook ADS
YouTube Ads
Instagram ADS
Linkedin ADS

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Vul onderstaand formulier in en wij komen graag met jou in gesprek.  CEO Libersy

  One of the best sales professionals I had the pleasure of working with.

  FAQ`s over advertising (SEA + Social ADS)

  Hoeveel budget je moet besteden is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het zoekvolume dat op bepaalde traffic beschikbaar is, de CPC (Cost per Click),  of bijvoorbeeld de CPM (Cost per Mille), dan betaal je een prijs per duizend weergaven. Uiteindelijk gaat het om het doel welke je wilt behalen. De prijs van een advertentie hangt af van de concurrentie. Per maand wordt een advertentiebudget vastgesteld. 

  Afhankelijk van wat je wilt bereiken zoek je welk kanaal het meeste resultaat zal opleveren. Wil je een branding- campagne starten om de naam van een merk of bedrijf meer bekendheid te geven, of wil je specifieke pagina’s van bijvoorbeeld een website promoten om meer leads binnen te realiseren. Waar zit jouw doelgroep en hoe bereik je hen.

  Afhankelijk of er meer zoekvolume is, is dit zeker mogelijk. Graag vertellen wij je er meer over. 

  Wij zien vaker dat organisaties zelf mooie resultaten halen uit hun adwords campagnes. Toch als onze experts kijken naar de data en de inrichting hiervan is er vaak meer winst te behalen. Denk aan meer resultaat voor hetzelfde advertentiebudget. Dit geld wil je niet laten liggen!