Over ons

Jij bent de controle kwijt

Je bent volop in beweging, maar in je omzetresultaten zie je het niet terug.

Tijden zijn veranderd, afnemers zijn veranderd. Je kunt nog zo’n smooth talker zijn maar als je alleen maar gefocust bent op het binnenhalen van de deal, lukt het je niet. Joseph Pine en James Gilmore hadden het twee decennia geleden al over de Experience Economy. Het gaat niet alleen om jouw product en service, het gaat om het creëren van een memorable klantreis. En laten we eerlijk zijn, daar hebben we (uitzonderingen daargelaten) met z’n allen nog een hoop te leren en te winnen. Wil jij weten hoe je een geweldige klantervaring kunt creëren zodat je klanten bindt, meer verkoopt en sneller naam maakt? Dan wordt het tijd voor de Gouden Boodschap.
Feature Box Image
Onze visie
Door een veranderende wereld op het gebied van acquisitie- voering helpen wij met kennis, ervaring & innovatieve software tools de leiders van de toekomst te creëren.

0+

Jaren ervaring

0+

Macbooks versleten

0+

Professionals

0+

Vrijmibo
De markt vraagt om transformatie

Wij helpen jou jouw salesorganisatie klaar te maken voor de toekomst.

Onze jarenlange kennis en ervaring komen samen in onze sales & marketing aanpak en trainingen. Onze kick: jou helpen meer uit je leads te halen. We leven in een tijd waarin veranderingen snel gaan. Je kunt vast blijven houden aan het oude vertrouwde maar dan mis je de boot. En geloof ons, de tijd van roeibootjes waar je na wat weifeling met een flinke sprong nog aan boord kan komen, is echt voorbij. Wil je meer dan vraagt dat beweging: groei van sales- naar klantmanagement, een helder concept met een grijpend verhaal, verkopers die niet alleen kunnen praten maar ook stil zijn en echt luisteren, gecombineerd met de inzet van hedendaagse innovatieve online tools.
Feature Box Image
Onze missie
In 2030 doet 80% van het MKB hun omzet door sales & marketing als één te zien.
Ieder een eigen expertise

Onze professionals brengen de Gouden Boodschap

Feature Box Image
Sales- & marketingstrateeg
Feature Box Image
Allround marketeer
Feature Box Image
Advertising specialist
Feature Box Image
Webdesign & development