Webdesign

Webdesign

Een mooie website hebben is één, maar een website hebben die jouw doelen dient en de gebruiker optimaal helpt, dat is waar je het voor wilt doet & juist dat is waar wij voor gaan!

Hoe effectief en belangrijk websites ook zijn, het is vooral een middel in je totale commerciële strategie. Door jouw website te koppelen aan jouw commerciële doelstellingen, zet je ‘m in als middel ter ondersteuning van je organisatie doelen. Je zet je organisatie kracht bij, waarbij je gaat optimaliseren om je gestelde commerciële doelen te behalen. 

Ons team bouwt daarom niet zomaar een website, maar gaan met jou een aantal stappen door om uiteindelijk ook bij te kunnen dragen aan jullie interne doelstellingen. 

Gouden Boodschap website?

Voordelen voor jou

Jouw website heeft een doel

Stappen bouw website

Feature Box Image
Strategie website
Wat wil je bereiken? Samen bepalen wij het doel van je website.
Feature Box Image
Ontwerp website
Bij start ontwerpen wij een homepagina, een vervolgpagina en een nieuwsoverzicht. Op basis van deze pagina’s vindt er een feedbackronde plaatst.
Feature Box Image
Functioneel ontwerp
Op basis van de strategie maken wij een functioneel ontwerp welke voldoet aan de realisatie van de doelstellingen.
Feature Box Image
Web Development
Wanneer het design is goedgekeurd gaan wij aan de slag om de website te bouwen binnen WordPress CMS.

Veel gestelde website vragen

Gebruiksvriendelijk, functioneel, snel en zoekmachine vriendelijk.

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van je website, blog en/of webshop. Dit is ook de beste tool voor zoekmachine optimalisatie.

 
Weetje: WordPress wordt gebruikt op 40% van alle websites op het internet, inclusief het meetellen van sites zonder een content management systeem (CMS) of met een eigen gebouwd CMS. 

Bron: W3Techs

Er zit veel verschil in kwaliteit bouw website. Bouwt jouw buurjongen op zijn zolderkamertje een mooie website in elkaar of neem je een professioneel bureau. Natuurlijk kunnen wij niks over jouw buurjongen zeggen… Wat wij wel kunnen zeggen: Laat je informeren over de kennis van niet alleen de bouw, maar juist ook de gedachte/ strategie achter jouw website. Wordt er rekening gehouden met de volledige marketing strategie & kan je makkelijk alle tools eraan koppelen? Kortom, een website staat niet opzit, is een middel van jouw doel die een groter geheel vormt. 

Als je dat in je achterhoofd houdt begrijp je dat een goedkope website nooit alle uren dekt die met een groter geheel gemoeid zijn. 

SEO is geen standaard onderdeel van websites. Uiteraard kunnen wij dat wel voor jou instellen.

Op de vraag is WordPress SEO vriendelijk, zeggen wij graag JA! WordPress is door de jaren heen geoptimaliseerd voor een goede SEO, tenminste de structuur (basis) zit goed in elkaar.  WordPress staat natuurlijk zelf los van goede inhoudelijke content en een slimme pagina/blog structuur. Om zelf betere sturing op SEO te hebben zetten wij vaak de plugin Yoast in. Deze plugin analyseert je teksten met de laatste ins en outs op het gebied van SEO op basis van een stoplicht systeem. 

Weetje, deze plugin is vernoemt naar de Nederlandse oprichter Joost.

Open Source betekent letterlijk “open source” en verwijst naar de software waarvan de oorspronkelijke programmering (broncode, Source code) gratis beschikbaar is, toegankelijk en zonder kosten. Het idee hierachter is om samen met de gebruikers het project beter te maken. Kort gezegd werken er mega veel mensen aan WordPress en daardoor bewaakt WordPres zijn kwaliteit en continuïteit.

Kennis maken?

Vul onderstaand formulier in en wij komen graag met jou in gesprek.
  CEO Libersy

  One of the best sales professionals I had the pleasure of working with.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image